Да, ще подкрепим този вот на недоверие с идеята, че така

...
Да, ще подкрепим този вот на недоверие с идеята, че така
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие


Да, ще подкрепим този вот на съмнение с концепцията, че по този начин ще продължим промяната на започнатата смяна. Това е най-лошото държавно управление на България за последните 32 години.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след приключването на консултациите с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за вота на съмнение към държавното управление. 

" Мотивите на ГЕРБ, с които желаят избор на съмнение, са основателни. Ние ще се опитаме да дадем своя принос и своите причини в зала, когато се преглежда вота на съмнение. В тези спешни времена ние би трябвало да сме загрижени за българските жители, за пенсионерите, за сигурността и стабилността на страната. Най-важната антикризисна мярка е това държавно управление да си отиде, което не значи автоматизирано, че няма да може да се актуализира бюджета. Всички виновни и мислищи за бъдещето на България партии би трябвало да поддържат този избор ", добави Карадайъ. 

Припомняме, тази заран парламентарната група  на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили внесе настояването за вота с нужните 59 подписа и претекстовете към него в деловодството на Народното събрание. Вотът е за неуспеха на държавното управление на Кирил Петков във финансово – икономическата политика. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР